Aanpak

Search our Site

Arc3c gebruikt een zelf ontwikkelde methodologie die als doel heeft om snel resultaten te boeken en dit zonder de kost onnodig op te drijven. Dit stappenplan is het resultaat van jaren ervaring binnen de IT wereld.

Een overzicht van ons 9 stappen plan:

 

 • Inventaris

Indien de klant reeds een bestaande website heeft wordt een inventaris gemaakt van wat reeds bestaat. Welke inhoud zal behouden blijven, welke media blijft behouden. Tijdens de inventarisatie wordt ook gekeken naar de huidige provider die de website host en hoe die best kan overgezet worden naar de nieuwe omgeving.

Klanten die nog geen website hebben: welke teksten, welke media beschikbaar. wat moet nog aangemaakt worden. Logo.

 • Integratie

We bekijken samen met de klant welke sociale media hij al gebruikt. Deze zullen indien gewenst geïntegreerd worden in de website. Meer specifiek gaat het hier over Facebook, Google+ en Twitter.

 • Lay-out

Wij hebben een dertigtal basis voorbeeld lay-outs beschikbaar. Deze voorbeelden geven aan hoe de website er ongeveer zal uitzien en welke extra mogelijkheden beschikbaar zijn. Uit deze voorbeelden maken we een keuze samen met de klant. We bespreken hoe de finale website er moet uitzien. In onze voorbeelden hebben we rekening gehouden met de verschillende behoeften van onze klanten. Zo zijn er voorbeelden voor een horecazaak, een mode zaak, een elektronica zaak en zo verder. Hier wordt ook rekening gehouden met de doelgroep van de website: hoe belangrijk is een tablet of een smartphone gebruiker.

 • Functionaliteiten

Naast de standaard website is het ook mogelijk om extra functionaliteit toe te voegen. Een website kan bijvoorbeeld een gedeelte van zijn pagina’s enkel beschikbaar stellen voor geregistreerde klanten. Misschien moet er een webwinkel toegevoegd worden. Of misschien moet er een blog toegevoegd worden waarop bezoekers van de blog kunnen reageren. De benodigde functionaliteit wordt besproken en vastgelegd. Deze lijst kan bepaalde lay-outs uitschakelen, vooral omdat ze niet echt geschikt zijn voor bepaalde soort toepassingen.

 • Een snel voorbeeld

Gebaseerd op de vorige stappen maken we een soort van website maquette zodat onze klanten snel een idee hebben van hoe hun website er ongeveer zal uitzien. Dit is een unieke kans om nog wat bij te sturen.

 • De website

De maquette wordt dan verder op punt gezet. De website is nu technisch klaar om in productie te gaan. Opleiding Nu de website klaar is wordt in een sessie van een tweetal uur uitgelegd hoe de klant nu zelf zijn website van inhoud kan voorzien.

 • Go Live

Zodra de website genoeg inhoud heeft is het moment gekomen om de website live te brengen. Vanaf dat moment kan iedereen de website bezoeken via een web browser. Dit is ook het moment waarop de grote zoekmachines van het internet (zoals Google en Bing) geactiveerd worden. Na een paar dagen zal de website te vinden zijn via zoekopdrachten. webanalytics worden geactiveerd. Deze laten toe om te kijken wie je website bezoekt, hoe ze je gevonden hebben en waar ze geografisch gesitueerd zijn.

 • Nazorg

Zodra de website live is blijven we natuurlijk ter beschikking om nazorg te leveren. Deze omvat onder andere het bijwerken van de technische onderlaag van de website zodat de website steeds het hoofd kan bieden aan gekende aanvallen. Daarnaast zorgen we natuurlijk ook voor ondersteuning bij het aanmaken van nieuwe inhoud. Indien nodig kunnen we ook zorgen voor meer ingrijpende aanpassingen aan de website.
Ons adres

arc3c
Peehoopstraat 33
1770 Liedekerke
België

Telefoon

+ 32 478-87.94.78

+ 32 473-17.55.46

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze diensten

 • Ontwerpen van Websites
 • Integratie met sociale netwerken
 • Search Engine Optimization
 • Opleiding
 • Hosting
 • Beheren van uw domeinnamen
 • ICT materiaal leveren en installeren